Υπηρεσίες


ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ


Οι υπηρεσίες μας στην TRITON SERVICES περιλαμβάνουν την παραλαβή του ιματισμού από τη συνεργαζόμενη εταιρεία επί καθημερινής βάσης και την επιστροφή του κατά κατηγορία στον ίδιο χώρο, την επόμενη μέρα ή σε προκαθορισμένο χρόνο, με δικά μας μεταφορικά μέσα. Τα πλυμένα και σιδερωμένα είδη διατηρούνται σε roll container, ενώ επιστρέφονται στο συνεργάτη μας ταξινομημένα ανά είδος, μέσα σε ειδικούς σάκους (selofan) ή σε ειδικά roll container που έχουν κάλυμμα. Ο καθαρός ιματισμός παραλαμβάνεται και καταμετράται από το συνεργάτη μας με την άφιξη του οχήματος μεταφοράς στο πλησιέστερο σημείο παραλαβής. Όσον αφορά στη μεταφορά του ιματισμού υπάρχουν στο σύνολο έξι φορτηγά αυτοκίνητα, ώστε πάντα να υπάρχει ένα σε περίπτωση βλάβης, προκειμένου να πραγματοποιείται η παραλαβή του ακάθαρτου ιματισμού, η μεταφορά του προς τις εγκαταστάσεις μας και η επιστροφή του καθαρού στη συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Ο στόλος της TRITON SERVICES αποτελείται από έξι αυτοκίνητα. Τα τρία είναι ελαφρού τύπου, ένα Ducato τεσσάρων τόνων, ένα Vito δύο τόνων και ένα Berligo. Υπάρχουν δύο βαρέος τύπου Mercedes δώδεκα τόνων με υδραυλικές πόρτες και ένα Scania Ρ230 12,5m.

Στις άνετες κτιριακές εγκαταστάσεις μας, με συνολικό εμβαδόν 1600m2, παρέχουμε υπηρεσίες απορρύπανσης ιματισμού και κλινοσκεπασμάτων, καθώς και το σιδέρωμά τους. Σ΄ ένα σύγχρονο περιβάλλον, με αυτόματο μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αφιχθέν από σύγχρονες μονάδες ευρωπαϊκών χωρών, αποτελούμε εγγύηση με τη γνώση που κατέχουμε και την εξειδίκευση που έχουμε στο χώρο του καθαρισμού και απολύμανσης του ιματισμού. Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας διατηρούνται επαρκώς αεριζόμενες με τη χρήση ειδικού μηχανισμού αναρρόφησης της απελευθερωμένης σκόνης, ενώ δέχονται συνεχή απολύμανση και μυοκτονία, γεγονός που αποδεικνύεται από σχετικά πιστοποιητικά. Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, έτσι ώστε να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συνεργατών μας και να διασφαλίζει τα επιθυμητά επίπεδα ποιότητας καθαρισμού, βοηθώντας στη μακροβιότητα του προϊόντος που έρχεται για καθαρισμό στην εταιρεία μας. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός είναι ο θεμελιώδης λίθος για την επίτευξη των στόχων μας και τη διαχείριση της λινοθήκης των ξενοδοχείων. Στις συσκευές των πλυντηρίων, των στεγνωτηρίων και των σιδερωτηρίων, στα οποία και εκτελείται η κυρίως πλύση, αλλά και το σιδέρωμα του ιματισμού, έχουν προστεθεί και τα πλυντήρια τύπου τούνελ.

Αρωγός σ΄ αυτή την προσπάθεια είναι το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και η αποκλειστική χρήση προϊόντων, φιλικών προς το περιβάλλον.

Στοχεύοντας στην άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών, διασφαλίζουμε την ενδεδειγμένη απορρύπανση του ιματισμού, με την πρωτοποριακή τεχνική της απολύμανσης, χρησιμοποιώντας ειδικά πιστοποιημένα λευκαντικά, εγκεκριμένα απορρυπαντικά και μαλακτικά από το Γενικό Χημείο του Κράτους και τον ΕΟΦ. Πρωτοπορούμε με τις σύγχρονες διαδικασίες αυτοματισμού, αυξάνοντας την παραγωγική διαδικασία.


ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ - ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥRENTAL


Μέσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες συμπεριλαμβάνεται και η πρωτοποριακή υπηρεσία της ενοικίασης ιματισμού, μια καινοτόμος ιδέα, που στόχο της έχει να δώσει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ξενοδοχεία με τη διαχείριση του ιματισμού. Η υπηρεσία του rental έχει σαν αποτέλεσμα τη διευκόλυνση των πελατών μας και την άμεση εξυπηρέτησή τους με την παροχή ιματισμού προς ενοικίαση. Ο ιματισμός που επιλέγεται είναι από φυσικές πρώτες ύλες, ενώ βασικά κριτήρια για την επιλογή του είναι η καλή ποιότητα και η αντοχή στη χρήση. Προσφέρει επάρκεια ιματισμού, όλο το χρόνο, ακόμα και σε περιόδους αιχμής, με αποτέλεσμα το τμήμα του housekeeping να μην προβληματίζεται για το χρόνο παράδοσης και παραλαβής, αλλά ούτε και για τυχόν καταστροφές. Συγχρόνως, με τον τρόπο αυτό, δε δαπανώνται χρήματα για την αγορά ιματισμού, καθώς οι πελάτες μας αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους με χαμηλό και ανταγωνιστικό κόστος.

Επικοινωνήστε με την TRITON SERVICES, μία από τις μεγαλύτερες και εξειδικευμένες εταιρίες σε υπηρεσίες βιομηχανικών πλυντηρίων στη Β. Ελλάδα.