Εταιρία

ΕΤΑΙΡΙΑ


H TRITON SERVICES αναλαμβάνει, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, την πλήρη διαχείριση της λινοθήκης σας και παρέχει υπηρεσίες απορρύπανσης, σιδερώματος και ενοικίασης ιματισμού, στοχεύοντας σε στρατηγικές σχέσεις και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 10 χρόνια, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου, και στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 2000τ.μ. που πληρούν όλες τις σχετικές υγειονομικές διατάξεις, όπως και τις διατάξεις του Υπουργείου Βιομηχανίας, ενώ τηρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής.

TRITON SERVICES, δίπλα σας από το 2008


H TRITON SERVICES εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:20015, αλλά και του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015, ενώ παράλληλα βρίσκεται στη διαδικασία πιστοποίησης κατά OHSAS 18001, που αφορά στα συστήματα για την υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία.

Έχοντας επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποιεί για την παραγωγική διαδικασία φυσικό αέριο που σε συνάρτηση με τη σύγχρονη μονάδα παραγωγής, η οποία υπόκειται σε τακτικούς ελέγχους, και με τη χρήση καταλλήλων απορρυπαντικών οικολογικού χαρακτήρα, είναι στην πρώτη γραμμή προστασίας του φυσικού μας πλούτου.


Επικοινωνήστε με την TRITON SERVICES, μία από τις μεγαλύτερες και εξειδικευμένες εταιρίες
σε υπηρεσίες βιομηχανικών πλυντηρίων στη Β. Ελλάδα.


Eπικοινωνία